Locatie

Het onderwijs wordt gegeven vanuit een scoutinggebouw. “Het Luchtkasteel” staat midden in het weiland, een heerlijke en (verkeers)veilige omgeving voor kinderen. Ideaal voor buitenlessen, beweging en een potje verstoppertje na de lunch. Ook is er de mogelijkheid om kampvuur te maken.

In het gebouw hebben we de beschikking over een eigen lokaal, sanitairgroep en een grote keuken, ideaal voor het bereiden van de lunch.
In het gebouw hebben we geen schoenen aan. Lekker dikke sokken of sloffen zijn aan te raden. Deze kunnen gewoon op school blijven. Door op sokken of pantoffels te lopen, ben je flexibeler in je beweging, kan je makkelijk in verschillende houdingen zitten (zeker tijdens de dagopening op de meditatiekussens) en maak je beter contact met de aarde.

”Het Luchtkasteel”
Schielandweg 98-100
Nieuwerkerk aan den IJssel

Doordat het gebouw “Het Luchtkasteel” midden in het groen staat, betekent dat het gebouw alleen lopend of per fiets bereikbaar is.
Parkeren kun je in de parkeervakken aan de Kleinpolderlaan bij de speeltuin IJsselkids. Het is dan slechts enkele minuten lopen naar ons clubgebouw; bij de rotonde steek je over en direct op de dijk sla je linksaf. Aan het einde van de dijk, circa 500 meter, ligt het gebouw.

 

 

 

 

schooltijden

Maandag t/m donderdag
9.30 – 15.15 uur

Adres

”Het Luchtkasteel”
Schielandweg 98
Nieuwerkerk aan den IJssel

Email

info@vodesmaragd.nl

Telefoon

Anneloes  06-11484411